Ammattilaisten kohtaamispaikka

Kokki, taiteilija, muotoilija, keraamikko, näyttelijä, muusikko, ravitsemustieteilijä, toimittaja, kemisti, maanviljelijä, luomuasiantuntija, erämaaopas, villiyrttimestari, hyönteisruokaspesialisti, tukkukaupan ammattilainen, laskemisenopettaja, suklaantaitaja, sokeritaiteilija, leipuri… ja tietysti tulevaisuuden keittiömestarit ja vanhat konkarit haluavat jakaa kokemukset ja taitonsa mestarikurssilaisille!

Mestarikurssi on tuleville keittiön ammattilaisille. Suomen Gastronomian Akatemia käynnistää uuden opintokokonaisuuden. Opintokokonaisuudessa pääasiassa on arjen johtaminen ja käden taitojen ylläpitäminen. 50 eri kouluttajaa ohjaa oppilaita.

Tule mukaan opiskelemaan – tarjoamme erilaisen oppimiskentän. Käymme opintojaksojen aikana kaikki tärkeimmät osa-alueet tulevan mestarin työuralle. Tiiviiden opintopäivien aikana tutustut alan-ammattilaisiin, joille on tärkeää jakaa tietoaan seuraaville sukupolville!

Mestarikurssi on ammattilaisten kohtaamispaikka ja meille tulevaisuus on tärkeää!

Lisätietoja tulevista kursseista voi tiedustellä sähköpostilla!

Yhteystiedot:

Markus Aremo

markus.aremo@gastronomianakatemia.fi

 

.