Kokki, taiteilija, muotoilija, keraamikko, näyttelijä, muusikko, ravitsemustieteilijä, toimittaja, kemisti, maanviljelijä, luomuasiantuntija, erämaaopas, villiyrttimestari, hyönteisruokaspesialisti, tukkukaupan ammattilainen, laskemisenopettaja, suklaantaitaja, sokeritaiteilija, leipuri… ja tietysti tulevaisuuden keittiömestarit ja vanhat konkarit haluavat jakaa kokemukset ja taitonsa mestarikurssilaisille!

Syksyllä 2016 käynnistyy mestarikurssi tuleville keittiön ammattilaisille. Suomen Gastronomian Akatemia käynnistää uuden opintokokonaisuuden. Opintokokonaisuudessa pääasiassa on arjen johtaminen ja käden taitojen ylläpitäminen. 50 eri kouluttajaa ohjaa oppilaita.

Tule mukaan opiskelemaan – tarjoamme erilaisen oppimiskentän. Käymme opintojaksojen aikana kaikki tärkeimmät osa-alueet tulevan mestarin työuralle. Tiiviiden opintopäivien aikana tutustut alan-ammattilaisiin, joille on tärkeää jakaa tietoaan seuraaville sukupolville!

Mestarikurssi on ammattilaisten kohtaamispaikka ja meille tulevaisuus on tärkeää!

Lisätietoja tulee maaliskuussa.

Yhteystiedot:

Markus Aremo

050-5930151

markus.aremo@gastronomianakatemia.fi

 

Markus Fogelholm

050-3424933

markus.fogelholm@gastronomiankatemia.fi

laatta missä nimi

Recommend
Share
Tagged in